loading
close
Loading.. new window reload
logo

Anna Hinze Coaching
Westerdok 418
1013 BH Amsterdam
tel.: 020 - 638 11 24
info@annahinzecoaching.nl

 

Mijn netwerk en verder...

Ik bied zowel individuele begeleiding, als trainingen en workshops over het thema "succes in balans” en vrouwelijk leiderschap. Die twee hebben veel met elkaar te maken. Daarin werk ik ook samen met andere, eveneens ervaren en bevlogen trainers.

Ik heb sterke banden met de VNVA: Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen www.vnva.nl

Voor mijn werk als coach ontving ik in 2003 de Balansprijs van de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen (VNVA) afd. Amsterdam e.o.. Ik was een van de "VAMP"genomineerden van de VNVA 2008.

Sinds 2005 heb ik samen met drs.Caty Asscher , directeur van Asscher Consultancy www.asscherconsultancy.nl een leergang strategisch vrouwelijk leiderschap ontwikkeld voor vrouwelijke artsen (www.vnva.nl) en vrouwelijke onderzoekers aan Universitair Medische Centra.

Verder geef ik oplossingsgerichte workshops op maat. Bijvoorbeeld bij vragen over de balans werk- privé, of over gender en strategie in leidinggeven, samen met drs.Marianne van der Pool (www.marianne.vanderpool.com).

RINO: Instituut voor nascholing en opleiding GGZ: www.rino.nl

Ik ben gastdocent bij de RINO-opleiding "Coaching als professie” (www.rino.nl/302), geef daar een cursus zelfsturing en stressmanagement en "Uw hersenen op het werk" www.rino.nl/325 en "Positieve psychologie en de hersenen" www.rino.nl/326.

En lid van het NeuroLeadership  Institute  www.NeuroLeadership.org