loading
close
Loading.. new window reload
logo

Anna Hinze Coaching
Westerdok 418
1013 BH Amsterdam
tel.: 020 - 638 11 24
info@annahinzecoaching.nl

 

Wat anderen van Anna zeggen

Ik heb Anna leren kennen als een goede coach, consultant en trainer, met veel kennis, humor en inzichten in thema’s en in mensen. Het is leuk om met haar te werken!”
Lies Ruiter, Hoofd Nascholing, RINO Noord-Holland
Met warmte en betrokkenheid gaat Anna Hinze samen met je op zoek naar de diepere lagen van communicatie en gedrag. Ze inspireert en heeft de kennis en ervaring om je te begeleiden naar meer zelfreflectie en innerlijke balans. Anna, hartelijk bedankt.”
Top kwaliteiten: expertise, integriteit, creativiteit

 

Norinda Fennema, huurde in 2009 Anna in als carrière coach:
In 2010 volgde ik bij Anna de cyclus ‘Strategisch Leiderschap voor Vrouwelijke Artsen’. Goed concept, zeer inspirerend uitgewerkt in samenwerking met Caty Asscher. Anna heeft een bijzonder talent om inzicht over te brengen. Van harte aanbevolen!”
5 Oktober 2011
Top kwaliteiten: persoonlijk, ‘good value’, integriteit

 

Katrien Grunberg, huurde in 2010 Anna in als carrière coach:
Anna is een zeer professionele coach die excellente vaardigheden heeft in het begeleiden van denkprocessen en groepsprocessen. Door haar grote kennis kan ze mensen een andere blik geven op de werkelijkheid, waardoor nieuwe mogelijkheden kunnen worden onderzocht.”
Top kwaliteiten: persoonlijk, expertise, integriteit

 

Annelies Van Vianen, hoogleraar heeft in een door Anna begeleide intervisiegroep van vrouwelijke hoogleraren gezeten.
Anna Hinze is een uitstekende coach en trainer voor hoog opgeleide professionals. Haar focus is gericht op het helpen van haar cliënt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het geven van de noodzakelijke inzichten om adequaat om te kunnen gaan met de complexiteit van huidige werksituaties. Ze helpt je de adequate balans te vinden tussen privé en werkvraagstukken en heeft groot begrip en bewustzijn van de man/vrouw verschillen.”
29 September 2011
Top kwaliteiten: grote resultaten, expertise, integriteit 

 

Els (P.G.) Pieper werkte in 2011 met Anna als carrière coach
"Anna heeft de gave om op een altijd vrolijke en prettige manier balans te brengen in het leven van professionals. Als het niet is met haar adviezen, dan door haar uitstraling en aanwezigheid. Anna is een geweldige coach. Wat een plezier en inspiratie om in haar buurt te zijn.”Leonoor Koole, Global Leadership and CEO communications a.i., ING
"Zelfreflectie is misschien wel het belangrijkste hulpmiddel voor naar perfectie strevende leiders en professionals. Anna zet aan tot exploratie van dat hulpmiddel bijvoorbeeld vanuit neuroscience, modern leiderschap en sociale psychologie. Dat werkt, is positief besmettelijk en nog leuk ook. Je zou het iedereen wel gunnen.”
28 September 2011
Top kwaliteiten: expertise, ‘good value’, creativiteitArno Lelieveld, huurde in 2010 Anna in als carrière coach en heeft meerdere malen van Anna’s diensten gebruik gemaakt:
"Anna Hinze is een zeer wijze psychiater/ levenscoach, die haar werk- en levenservaring omzet in zeer duidelijke gerichte goed onderbouwde adviezen. Dit doet zij met kracht én tegelijkertijd zachtheid, creativiteit en mildheid dat je elke keer weer versteld zult staan.
Iedereen die iets wil verbeteren in zijn of haar leven zou ik naar haar toe willen sturen.”

Wanda de Kanter, longarts in het Rode Kruis Ziekenhuis, nu Antony van Leeuwenhoekziekenhuis, werkte rechtstreeks met Anna bij Anna Hinze Coaching/Succes in Balans:
Anna slaagt er uitstekend in om je op je gemak te stellen, zodat je in staat bent om je open te stellen voor een kritische inspectie van zowel jezelf als jouw omgeving – met goede resultaten!”
Top kwaliteiten: persoonlijk, expertise, integriteitEsther de Vries huurde in 2007 Anna in als carrière coach:
Anna heeft in haar trainingsaanbod een schitterend concept ontworpen en uitgewerkt om vrouwelijke professionals - in het bijzonder vrouwelijke artsen- de kans te geven carrière en persoonlijk leven in balans te brengen en beide te ontwikkelen vanuit kernwaarden als integriteit, zorgvuldigheid en inspiratie.”
Top kwaliteiten: toegankelijk, integriteit, creativiteit Nelleke Nicolai, psychiater en coach
Anna heeft de hoogste expertise op het gebied van training en coaching. Zij heeft de capaciteit om nieuwe inzichten in hersenonderzoek en psychologie, toe te passen in haar dagelijkse praktijk als ‘executive coach’. Het is een voorrecht om met haar te werken en van haar te leren, niet alleen op professioneel gebied, maar ook om de kans te hebben haar beter te leren kennen.
27 september 2011Han van der Pool, Partner, Van der Pool Consultancy,
Anna is een eerlijke en betrouwbare trainer met veel kennis van zaken; zij inspireert je daar waar jij het nodig hebt.”

Marieke Römer, psychiater, psychotherapeut, zelfstandig ondernemer bij het Lorentzhuis, kent Anna van Anna Hinze Coaching/Succes in Balans:
Bij deze wil ik iedereen aanraden die leiding geeft om de masterclasses van Anna Hinze en anderen, waaronder die met Martine Groen, te volgen.

Martine Groen, psychotherapeut/mediator bij Instituut voor Geschillen, werkte bij een andere instelling toen zij Anna bij Anna Hinze Coaching/Succes in Balans leerde kennen:
Anna is een zeer kundige coach. Anna's werkwijze duidt op een grote kennis op psychologisch gebied, waarbij zij ook persoonlijke betrokkenheid toont, voor mij een teken dat een professional goed in zijn vak is. Daarbij kan zij op het juiste moment de goede vraag stellen, schuwt zij de confrontatie niet en legt zij lijnen bloot die je zelf met het blote oog niet ziet. Anna is invoelend en intelligent, laat de ander in zijn waarde, maar ze zet ook stappen en opent nieuwe vergezichten. Ze is gericht op zelfredzaamheid, en helpt op een subtiele manier om dat te bewerkstelligen.
Ik kan Anna dan ook volmondig aanbevelen.”
Top kwaliteiten: grote resultaten, expertise, integriteit

Liesbeth Gamadia, werkte in 1998 met Anna als carrier coach en heeft meerdere malen met Anna gewerkt:
Anna combineert haar zachte en belangstellende kant met een gedegen vakkennis en professionele gedrevenheid. Ze is betrokken en heeft een enorme culturele rijkdom. Zo verwerkelijkt ze haar doel: een bijdrage te leveren aan veerkracht, flexibiliteit en creativiteit van mensen met complexe taken.”

Manfred Van Doorn, Director, Double Healix - DNA for Leadership was een opdrachtgever van Anna Hinze Coaching/Succes in Balans:
Anna is van grote waarde voor het coachen van professionals die op zoek zijn naar een balans tussen werk en privéleven en die hoog richten in hun carrière. Ze is bijzonder toegankelijk en kan goed werken met verschillende types cliënten. Ik kan haar van harte aanbevelen.”  
Top kwaliteiten: toegankelijk, expertise, ‘ good value’


Anne Baker werkte in 2008 met Anna als carrière coach en heeft meerdere malen met Anna gewerkt:
Anna is heel prettig, objectief en een betrouwbare coach met oog voor detail en een overzicht voor oplossingen. Ze was een grote steun tijdens het coachingsproces. Dank je wel!”
Top kwaliteiten: toegankelijk, integriteit, creativiteit 


Lis Leijser huurde in 2009 Anna in als carrière coach en heeft meerdere malen met Anna gewerkt:
Anna is een uitstekende coach die je veel stof tot nadenken geeft na een coachingssessie, en die je ook zal helpen bij het vinden van oplossingen in werkgerelateerde vraagstukken. Bovenal weet ze veel over de werking van het menselijk brein en hoe het je beïnvloedt bij de dingen die je doet.”

José Hoogeboom, werd in 2009 door Anna gecoacht. Anna is een warme aandachtige vrouw, die maakt dat je verder kan kijken dan je eerst dacht. Daarbij heeft ze oog voor het kleurrijke en bijzondere in mensen en weet dat te waarderen en waar nodig dit bij hen naar voren te brengen.”

Eleon van der Zwaag, psychiater: Anna heb ik leren kennen als een enthousiaste, inspirerende en betrokken cursusleider/coach tijdens de cursus 'Strategisch Leiderschap voor Vrouwelijke Artsen' en aansluitend als cursusleider van een intervisiegroep. Adviezen naar aanleiding van deze contacten, die ik nog steeds ter harte neem, zijn bijvoorbeeld: vraag je steeds weer af 'waar is het je in wezen om te doen?' en 'wees je bewust van je eigen kracht'.”
 

Donca Vianu, collega psychiater: Ik kan Anna Hinze van harte aanbevelen omdat ze kennis van zaken heeft, en een opgewekte en ondersteunende persoon is. Het is een plezierig en inspirerend om verwant met haar te zijn.”