loading
close
Loading.. new window reload
logo

Anna Hinze Coaching
Westerdok 418
1013 BH Amsterdam
tel.: 020 - 638 11 24
info@annahinzecoaching.nl

 

Succes in Balans

U bent op zoek .....

naar een coach met veel ervaring, die met u meedenkt en nieuwe gezichtspunten aanreikt in uw persoonlijke zoektocht naar waar het u in uw leven werkelijk om gaat?

Wilt u in de complexiteit van een druk bestaan met veel verantwoordelijkheden meer toekomen aan de dingen die er echt toe doen? Weer eens bepalen wat uw drijfveren nou eigenlijk zijn? Wilt u uw balans werk- privé verbeteren? Weer eens kijken naar uw talenten en hoe u die beter kunt inzetten? 

Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Ik ben van huis uit psychiater en psychotherapeut en ben ook geschoold als coach. Een coachingstraject bij mij gaat dus over zaken en dilemma's die de kern raken. Het richt zich op uw persoonlijke ontwikkeling zowel in uw werk als in uw privéleven. Bijvoorbeeld door ruimte te maken voor vragen naar wat u wilt verwezenlijken, waar u energie van krijgt en waar de energievreters zitten. En hoe u zich weer kunt inzetten op een manier die meer rust, balans en voldoening brengt in uw leven. Van daar uit maken we een plan voor de toekomst en brengen we de stappen in kaart om uw plan uit te voeren. 

 

Het resultaat is veel meer veerkracht, een betere balans en een nieuwe koers. U krijgt meer overzicht en u gaat zich vitaler voelen.